Rollatorer i højeste kvalitet

 

Hos Seniorrul ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe mennesker med gangbesvær med at finde den helt rigtige rollator, så de kan blive længere i eget hjem og fortsat kan nyde det aktive liv.

Mange oplever at blive utrygge ved at gøre ting, som ellers har været en fast del af livet. Hvad enten det er at bevæge sig ud på daglige indkøb, løbeturen eller lange såvel som korte gåture, kan gangbesværet være med til at begrænse livsglæden. Hos Seniorrul leverer vi stabile kvalitetsrollatorer, der kan give dig stabilitet, uanset om du er lidt eller meget gangbesværet. Det vigtigste for os er, at du får den støtte du har brug for, så du kan dyrke livet som du ønsker.

 

Vores rollatorer

Seniorrul leverer udelukkende rollatorer af den højeste kvalitet til mange forskellige gøremål. Er dit behov for støtte, når du skal gå rundt i hjemmet eller i byen? En tur i skoven? På stranden? Eller spiller du golf eller går på jagt? Med stabilitet, sikkerhed, komfort, gode bremser og forskellige muligheder af hjul, garanterer vi, at du får en af de bedste rollatorer på markedet. Vi har de bedste fra Mobilex og  Trionic-modellerne, der passer til forskellige aktivitetsniveauer og underlagstyper.

Professionel og personlig rådgivning

Vi ved, at det kan være svært at afdække egne behov. Derfor gør vi meget ud af at hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg. Over telefonen vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der passer til dig og give dig mulighed for at låne en model med hjem i et par dage. Du kan se vores udvalg af rollatorer her.

Har du brug for hjælp om valg af rollator eller har du et spørgsmål til os?

Du er altid velkommen til at ringe på tlf: 27 52 17 58. Vi tager næsten altid telefonen og ellers er der mulighed for at indtale en besked – så vender vi tilbage indenfor 24 timer!